Armband 'Elvis'
Zpagetti is heel populair en je kunt er van alles van maken. Het is een stevig stretch materiaal gemaakt van gerecycled textielgaren, waarmee je makkelijk en snel kunt haken, breien of knopen.

Wij maakten er een armband van met bedels die heel lekker zit, want de stof voelt heel zacht aan om je pols. Als je de benodigde onderdelen aanschaft is ie in een handomdraai gemaakt. En dan maak je er gelijk nog een paar om cadeau te doen. 

Benodigdheden
+ Zpagetti (Hoooked Zpagetti is online verkrijgbaar via EchtStudio) of gebruik een oud tshirt
+ klemmetje 
+ een kraal, een hanger en een bedel
+ 1 ringetjes en een slotje
+ zilverdraad (om de kraal te bevestigen)
+ lijm


Werkwijze
Dit armbandje hebben we gemaakt met een dubbele draad Zpagetti. Neem 2 draden: beide 2x de lengte van je polsomtrek. Neem de 2 uiteinden en knijp die stevig tussen een klemmetje vast. Nu een klemmetje aan de andere 2 uiteinden. Gebruik eventueel een beetje lijm, zodat het goed vast blijft zitten. Maak aan de ene kant een ringetje met een slotje eraan en aan de andere kant een ringetje met een kraal, een hanger en een bedel. En klaar is je armband.

Je kunt vele kleurencombinaties maken naar eigen smaak, maar als je dat moeilijk vindt
gebruikt dan niet meer dan 2 verschillende hoofdkleuren. Zoals hier grijs en roze.

Tip:
Je kunt ipv Zpagetti ook een oud tshirt in stroken knippen. Doe een testje want de draadrichting van de stof is zeer belangrijk. Als je de strook tshirtstof iets uitrekt krullen de zijkanten vanzelf om.

Moeilijkheidsgraad: **
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...