Warm wollen vest (Drops Eskimo)

Wil je ook zo'n lekker warm vest breien voor de winter? Dat kan! Drops Design heeft dit patroon helemaal voor je uitgewerkt! Erg leuk om te doen. En super lekker warm! Dit vest is ook heel geschikt als jas in voor en najaar. Op de website van Drops Design vind je ook filmpjes waarin ze de brei steken uitleggen. Super makkelijk voor als je die techniek niet kent. 

Wol
Drops Eskimo Denimblauw, ca. 20 bollen.

Wij gebruikten is Denimblauw, maar Drops Eskimo is er in diverse andere mooie kleuren. Wij hebben onze wol hier besteld. Let op de aanbiedingen die ze af en toe hebben, soms wel tot 25% korting. Er gaan ruim 20 bollen in dit vest (afhankelijk van de maat) en het wordt gebreid in gerstekorrel en ribbelsteek (filmpjes over hoe je dit moet doen vind je ook op de website van Drops Design). 

Het patroon bestaat uit achterpand, 2 voorpanden, mouwen en wordt ook in deze volgorde bereid. De knoopsgaten hebben we als volgt gebreid: 2 steken samen breien en dan de draad omslaan dan op de volgende naald de omgeslagen draad mee breien. De kraag wordt gebreid met een dubbele draad, dat wordt dus een stevig opstaande kraag.

Succes!

Reacties

Een reactie posten

We stellen jouw mening en reactie zeer op prijs.
Alvast bedankt voor je reactie op Klein Zoet Geluk.

Svenny en Daan