Good Luck sleutelhanger

Ken je iemand die wel een klein beetje 'zoet geluk' kan gebruiken? Iemand die het even niet meer ziet zitten en die je toch wilt steunen met een 'kom op je kan het' wens! Met deze DIY sleutelhanger kun je die iemand geluk wensen. Want 'het beste moet nog komen'! Dat belooft wat! Een leuk vooruitzicht maakt je gewoon vrolijk. Maak er gelijk 2 dan kan je er ook één aan jezelf geven!

Sleutelhanger Good Luck

Benodigdheden
+ leuke print (of onze printable)
 
+ transferpapier 
+ lapjes stof (oude jeans, suède, linnen, katoen)
+ lint of katoenband 26 cm
+ sleutelhanger 
+ naaimachine 

Maten
Stof: lapje 1 suède = ø 7,5 cm - lapje 2 linnen = 6,8 cm - lapje 3 jeans = 6 cm
Lapje wit katoen met tekst = 4,5 cm 
Katoenband 2,3 breed en 26 cm lang (dubbel vouwen) 
Labeltje 'good guck' = 2,6 cm breed 

Werkwijze 

Print de afbeelding in spiegelbeeld uit op transferpapier. Print hem eerst even op gewoon papier om te testen of de grootte goed is. Strijk deze (volgens de instructies van het strijkpapier) op een lichte katoenen stof. Knip het uit als een bloemetje. Knip in verschillende groottes en stofsoort de ronde lapjes stof uit
Naai als eerste het labeltje 'good guck' (stof van het label dubbelvouwen) vast op het eerste lapje stof (suède). Leg het katoenband dubbelgevouwen er bovenop en zorg dat er een klein stukje bovenuit steekt, zodat hieraan later de sleutelhanger bevestigd kan worden. Leg dan de andere 3 lapjes stof in volgorde van grootte er bovenop (het tekst lapje bovenop). Naai nu met een klein zigzag steekje (eventueel in een leuke kleur garen) in één keer alle laagjes plus het katoenband aan elkaar. Zorg dat je om de tekst heen naait. De zigzagsteek zie je op de achterkant ook, dus netjes naaien. Schuif nu de ring door het lusje en klaar is je sleutelhanger. Good luck!


werkwijze


print - Good LuckReacties

Een reactie posten

We stellen jouw mening en reactie zeer op prijs.
Alvast bedankt voor je reactie op Klein Zoet Geluk.

Svenny en Daan