♥ Volg ons ♥


Wij zouden het super vinden als je ons blog gaat volgen! 
Elke 2 weken posten we een nieuw idee. Geen spam achtige mails, maar fotomateriaal en een werkbeschrijving. Alleen de allerleukste ontwerpen krijgen een plekje in ons blog. Alvast bedankt!
 
Hoe kun je ons volgen
kijk op de homepage in de rechter kolom onderaan bij 'volgers' of 'volg per mail' en meldt je aan...
'volgers' = volgen via je Google+ account (of maak deze aan). Klik op 'neem deel aan deze site'.
'volg per mail' = anoniem volgen kan ook. Vul je email adres in en je ontvangt dan al onze nieuwe creatieve projecten automatisch per mail.

'like' onze facebook pagina = en ontvang een bericht van nieuwe items en nieuwtjes via jouw Facebook pagina.


Sponsor worden?
Een banner van 125x125 pixels in onze sidebar onder 'sponsors' kost € 25 voor 6 maanden. Sponsoring houd in dat je naast een prominente plek op onze site ook een give away ontvangt. Onze advertentieruimte beperkt zich tot 10 sponsors. Dus reserveer snel een plek en mail ons direct! Mail ons.

© Klein Zoet Geluk
Je mag onze foto's gebruiken zonder schriftelijke toestemming. Wel zijn we geïnteresseerd om te weten waar en waarvoor onze foto's worden gebruikt. Wij zouden het op prijs stellen als je ons een link mailt. De foto's mogen echter niet aangepast worden en altijd weergegeven met een naamsvermelding en link naar www.kleinzoetgeluk.nl 
Alvast bedankt!


LINKwithlove

1 opmerking:

 1. Hee Dames!
  Wat een gezellige blog, met leuke ideeen, ik ontdekte hem toevallig bij het 'rondsurfen':-) Het grappige is dat ik net las dat jullie met koninginnedag in Baarn zaten...ennn daar woon ik! (ik zat met Koninginnedag in Frankrijk, dus heb jullie niet gezien helaas)
  Ik heb zelf ook een blog op creatief gebied en het lijkt me hartstikke leuk om te linken! Kan me voorstellen dat jullie dan eerst ook bij mij willen kijken, het adres is: http://maakhetff-maddysblog.blogspot.nl
  Ik hoor het wel en als jullie het een goed plan vinden, zet ik jullie logo op mijn blog.
  Ik ga jullie in ieder geval volgen!!
  Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen

We stellen jouw mening en reactie zeer op prijs.
Alvast bedankt voor je reactie op Klein Zoet Geluk.

Svenny en Daan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...