Over Klein Zoet Geluk

Creatief, inspirerend en zoet, dat is Klein Zoet Geluk!

Een blog vol zoete handgemaakte DIY creaties waar je blij van wordt.

Waar je een klein beetje vlinders van in je buik krijgt.
Je doet je best, je maakt iets moois en als het dan af is… een moment van geluk! 

Dat gevoel willen wij graag met jouw delen. Wij hopen je te inspireren en enthousiast te maken om zelf creatief aan de slag te gaan. Ook degene die dit niet denken te kunnen. Wees niet bang het te proberen, laat je handen het werk doen, jij kunt het ook!

Alle creaties van Klein Zoet Geluk maken en bedenken we zelf. We laten ons inspireren door andere creatieven, maar proberen natuurlijk iets unieks te maken. Alleen de allerleukste ontwerpen krijgen een plekje in ons blog. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. En we proberen een zo duidelijk mogelijke doe-het-zelf omschrijving met foto's weer te geven, zodat iedereen het kan maken. We proberen elke 2 weken een nieuw idee met foto's, een werkbeschrijving en tips te posten. Wij zouden het erg leuk vinden als je ons blog gaat volgen...

Zullen wij onszelf ook nog even voorstellen?

Wij zijn Svenny en Daan, woonachtig in 't Gooi, beide moeder van 2 kinderen en nu meer dan 25 jaar vriendinnen.

Wij houden van creatieve projecten en komen geregeld bij elkaar om nieuwe ideeën, bevindingen en patronen uit te wisselen en te maken. Haken, vilten, boetseren, sieraden maken, schilderen, achter de naaimachine iets in elkaar zetten, enz...  onze kinderen doen soms ook mee.
We zijn vaak zo enthousiast over wat er allemaal mogelijk is, dat we dit graag met anderen willen delen in de hoop mensen te inspireren om zelf dingen te maken, met vrienden of hun kinderen. Ook willen we hiermee mensen samen brengen onder het genot van een creatieve activiteit.
Organiseer bijv. een High Tea met vrienden en vriendinnen. Verzorg drankjes, hapjes en muziek en kies een creatieve 'Klein Zoet Geluk' bezigheid als activiteit. Of organiseer een kinderpartijtje voor je kind met een creatieve workshop, voorlezen, oud Hollandse spelletjes en koekjes bakken. Maak je niet te druk over de eventuele knoei partij. Als een plastic kleed en een schort niet werken, dan is er altijd nog de wasmachine!

Laat je handen het werk doen, jij kunt dit ook! Veel plezier!

Svenny & Daan